Producator de MOBILIER LA COMANDA Morem Group ofera solutii complete si moderne de consiliere, design, proiectare computerizata 3D, echipare, asamblare si montare a mobilierului dumneavoastra.

Morem Group este activa pe piata romaneasca de peste 10 ani, sustinand constructia de case cu structura de lemn si ofera solutii de proiectare si executie optimizate in functie de dorintele si bugetul dumneavoastra.

MIHAI MOREANU

Director General

"Ma numesc Mihai Moreanu, am 40 de ani, sunt casatorit si am 2 fetite. Am absolvit in 2002 facultatea de Management  si m-am apucat de antreprenoriat, crezand ca stiu tot ce e nevoie… Dupa cca 2 ani de incercari au aparut provocari financiare carora mi-a fost teama sa le mai fac fata si m-am angajat, lucrand in paralel la o firma de constructii, timp de 10 ani. Cu experienta adunata si principiile invatate din cursurile de business, din 2015 m-am dedicat integral dezvoltarii firmei mele de mobilier custom."

cristian_02

CRISTIAN ENCUTU

Manager Proiect

"Reusim de fiecare data sa livram clientilor nostri produse si servicii de calitate, respectand termenele si bugetele agreate, cu ajutorul unui management eficient al proiectelor."

patricia_laslau_01

PATRICIA LASLAU

Arhitect

"Unicitatea unui proiect defineste valoarea acestuia! Ghidandu-ne dupa acest principiu, facem din fiecare lucrare o transpunere a ideilor si stilului dumneavoastra."

valentin_01

VALENTIN DINCA

Sef Productie

"Fiecare piesa care pleaca din atelier ne da sentimentul lucrului bine facut."