De ce Mobilier la Comanda?

Importanta mobilierului in viata fiecaruia dintre noi este mult mai mare decat realizam cu adevarat.

Acest lucru este usor de inteles, gandindu-ne doar la cate ore in fiecare zi activitatea noastra necesita macar o piesa de mobilier.

Fie ca este vorba de patul in care ne trezim in fiecare dimineata, de corpurile de mobilier din baie in care ne tinem cele necesare igienei, de mobilierul din bucataria in care ne incepem ziua, de dressing-ul in care ne organizam hainele, de mobilierul din camera de zi unde ne petrecem timpul cu familia si oaspetii sau de oricare alta piesa de mobilier fie macar cu rolul de a completa spatiul inconjurator, au o influenta semnificativa asupra noastra.

Aceasta influenta trebuie sa fie benefica, iar acest lucru se intampla doar atunci cand mobilierul este in rezonanta cu personalitatea noastra si satisface toate necesitatile functionale.

Cele doua criterii sunt imposibil de indeplinit de mobilierul standard, fiind creat sa indeplineasca criterii estetice si functionale generale, si nu personalizate pentru necesitatile cotidiene ale fiecaruia dintre noi.

Asadar, singura solutie pentru atingerea unui  grad de satisfactie totala, ramane Mobilierul la Comanda!

 

 

 

bct_03.01lvg_01.01

proiectare_500x350_01proiectare_03

De ce Morem Group?

  pentru ca suntem pasionati de cea ce facem

  pentru ca suntem profesionisti si seriosi

  pentru ca avem peste 10 ani de experienta

 

Morem Group realizeaza mobilier la comanda din:

- MDF vopsit sau infoliat

- PAL melaminat

- LEMN masiv

 

 

 

Accesoriile sunt foarte importante in realizarea unei piese de mobilier.

Acestea trebuie sa indeplineasca la cel mai inalt nivel doua roluri esentiale: functional si estetic, fiind elementele care desavarsesc creatia finala.

Morem Group acorda atentia cuvenita acestor elemente, colaborand cu cei mai importanti furnizori de accesorii de pe piata,

in vederea achizitiei de: manere, balamale, glisiere etc.

logo_tradylogo_gelulogo_regencylogo_darel