Consultanta si Proiectarea sunt cele doua servicii care fac diferenta intre o lucrare finala exact cum v-ati dorit si imaginat  si una care nu acopera nici pe departe necesitatile dumneavoastra din punct de vedere functional sau estetic.

 

Fie ca este vorba de productia de mobilier la comanda sau de constructii din lemn de orice natura, Morem Group pune accentul pe intelegerea deplina a nevoilor clientilor, asigurand consilierea acestora pe tot parcursul colaborarii, de la primul telefon primit pana la strangerea de mana in semn de multumire de la finalul lucrarii.

Experienta noastra ne da avantajul de a va putea oferi cele mai bune solutii in materie de: rezolvare functionala si estetica, materiale folosite, tehnici constructive, termene de livrare si nu in ultimul rand,  buget.

 

proiectare_02

 

Morem Group identifica nevoile si intelege ideile clientilor, nu le ghiceste!

Reusim toate acestea printr-o comunicare eficienta, pe care o echipa bine organizata o va mentine permenent cu dumneavoastra.

Valorificam la maxim toate uneltele necesare activitatii noastre: cataloage de produse, paletare de culori, mostrare de materiale si programe specializate de proiectare, pentru a va oferi o varietate bogata de elemente cu ajutorul carora vom transpune in realitate ideile dumneavoastra.

Proiectarea este pasul la care cu ajutorul nostru ideile dumneavoastra prind contur.

Punem la dispozitia tuturor clientilor servicii specializate de proiectare computerizata 3D si design interior, realizate de o echipa tanara cu studii de profil si idei inovatoare.

proiectare_500x350_01

 

proiectare_500x350_02