Morem Group ofera un pachet complet de servicii care include: transportul, montajul, garantia si post-garantia mobilierului.

Firma noastra realizeaza transportul mobilierului dumneavoastra in conditiile stabilite prin contract in deplina siguranta si la termenul stabilit.

Montajul este asigurat de echipele noastre, instruite si specializate in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul montajului.

montaj_01

Montaj HPL (High Pressure Laminate)

Folosirea materialelor moderne necesita cunostinte de specialitate si experienta in montaj pentru asigurarea unui standard ireprosabil al lucrarilor.

Unul dintre aceste materiale este HPL-ul sau High Pressure Laminate, un material stratificat obtinut prin presarea la temperaturi ridicate a mai multor straturi de hartie kraft impregnate cu rasini fenolice si suprafete decorative pe cele doua fete.

HPL-ul este utilizat cu precadere in amenajarile de interior pentru pereti despartitori sau compartimentari sanitare.

Morem Group dispune de o echipa specializata si uneltele necesare pentru montajul oricarui tip de lucrare pe baza de HPL, avand drept partener pe aceasta categorie de lucrari, compania Vertical Design, cel mai mare producator de compartimentari sanitare din HPL din Romania.

logo_vertical_design

hpl_01.01

hpl_01.02

hpl_01.03